d a w n f a n t a s y わたしのいのちのにっき: Seminggu je lagi??

Seminggu je lagi??

Assalamualaikum..

Hai my loyal readers! Bermula pada saat ini, minit ini, jam ini, hari ini, minggu ini, bulan ini dan dan tahun ini (haish~ berapa banyak INI da.. hehe ) aku akan balik ke tempat belajarku dalam masa seminggu je.. Huwaa~ Sekejap je masa berlalu, tak rasa macam sebulan je dok rumah ni.. Tapi, yang penting aku dapat spend time with my love family.. :)


Selamat tinggal semua~
Hehe.. Selamat tinggal tak bermakna aku tak akan update blog ni.. So, to my loyal readers! Wait for my new entry ya... :)

Besides that, I love to share this :




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 bintang kelip-kelip:

MissUnknown said...

Bye!
Like the quotes.. :D

Hanif Idrus said...

Bye-bye..
salam kenal dan follow.
JIka nak exchange bloglist boleh ke sini:
http://hanifidrus.blogspot.com/p/bloglist-hanif.html

anggun said...

hi miss risu...kite dah terjah blog awak n dah follow pun..keep in touch k... dah balik blajar nnti rajin2 la menulis k...

Kesuma Angsana said...

salam kenal, KA dah follow juga ye 61

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen